Dracula Fest - Un festival cu istorie si voie buna

In anul 2019 la Camping Dracula s-a organizat de catre CJ Arges renumitul Dracula Fest cu scopul promovarii cetatii Poenari, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Arges la poalele caruia se afla Campingul.

Turistii s-au putut delecta cu muzică medievală şi Povestea fraţilor arefeni, realizată special pentru acest moment. Cezar Bădescu, reprezentantul arefenilor, vine cu povestirea localnicului despre zona în care el însuşi trăieşte, dar şi cu sunetul unic interpretat la solz de tineri din zonă.
A urmat un program susţinut de artiştii instrumentiști (nai și fluier) Ionuț Cârstea, Cătălina Stănescu, Ducu Ștefan și Paul Ivănescu și vor cânta Iuliana Călin și Grațian Bădescu, el însuși fiu al satului.

Seara muzicală a fost încheiată de renumitul cantaret Andrei Păunescu, cu un recital adaptat momentului.

La final a fost difuzat pe un ecran imens filmul istoric ”Ţepeș” realizat în 1979 de Doru Năstase, cu Ştefan Sileanu în rolul principal, film care il prezinta pe temutul domnitor Vlad Tepes si felul sau unic de a-si alunga inamicii

In continuare va prezentam o parte din festival, celelalte filmari le puteti urmari pe pagina noastra de facebook : www.fb.com/campingdracula

Cezar Badescu - reprezentantul Arefenilor


Maestrul Andrei Păunescu