Cazare Transfăgărășan

Camping în
mijlocul naturii
Camping Dracula este amplasat într-o zonă superbă, înconjurat de măreția pădurilor de brad și de un aer curat de munte, aici v-am pregătit cele mai confortabile spații de cazare de tip căsuță de lemn și un loc întins pentru cei care vor să vină cu cortul sau rulota!

Puteți alege dintre cele două:
sau

Căbănuțe de lemn

Căbănuțele de lemn sunt de 3 tipuri: cu jacuzzi, cu baie proprie sau cu baie comună. Toate acestea sunt mobilate rustic și foarte  confortabile!
1 Mai - 30 Iunie 2020
200 lei/noapte pentru 2 persoane
270 lei/noapte pentru 3 persoane
1 Iulie - 15 Sept. 2020
230 lei/noapte pentru 2 persoane
300 lei/noapte pentru   3 persoane

Căbănuță cu jacuzzi

Căbănuța cu jacuzzi este amenajată în stil rustic, aceasta este spațioasă și are dotări moderne precum cadă cu hidromasaj, grup sanitar propriu, încălzire, așternuturi confortabile, fierbator de apa si pliculete de cafea. De asemenea, vă puteți bucura de o priveliște superbă la munte sau pădure și de liniștea fiecărei seri răcoroase.

Căbănuța cu jacuzzi vă oferă și un minifrigider, un televizor LCD și o terasă perfectă pentru un mic dejun copios sau o cafea în zorii dimineții!
Facilități

TUR VIRTUAL

Căbănuță cu baie proprie

Căbăuța cu baie proprie are o suprafață de 12 metri pătrați, un spațiu în care sunt încadrate 2 paturi single și dotările standard precum Televizor și terasă dar si o baie privată cu duș. Această căbănuță este perfectă pentru cei ce caută un sejur liniștit la munte, aici se pot relaxa pe terasa privată, se pot bucura de o priveliște încântătoare și mai ales pot beneficia de toate facilitățile zonei de camping.

Există 3 astfel de căbănuțe în Camping Dracula, toate amplasate la marginea pădurii, dotate și pregătite pentru cel mai frumos sejur la munte!
Facilități
1 Mai - 30 Iunie 2020
130 lei/noapte pentru 2 pers.

1 Iulie - 15 Sept. 2020
150 lei/noapte pentru 2 pers.

TUR VIRTUAL
80 lei/ noapte pentru 2 persoane
Pentru copii cazați în căbănuțe se percep următoarele tarife:
Copii 0-10 ani: GRATUIT
Copii 10-18 ani: 25 lei/copil/noapte

Căbănuță cu baie comună

Căbănuța cu baie comună este foarte confortabilă, aceasta ocupă o suprafață mai mică și este potrivită pentru cei ce fac un simplu popas în zonă sau pentru pasionații de trekking și plimbări pe munte. Aceasta este dotată cu 2 paturi twin sau cu pat matrimonial, cu terasă și televizor. Dispunem de 7 astfel de căbănute pentru cel mai frumos sejur la camping pe Transfagarasan. 

Grupurile sanitare pentru acest tip de căsuță sunt comune și sunt dispuse în apropierea imediată a acestora, de asemenea grupurile sanitare sunt dotate cu toalete, dușuri și apă caldă permanent.
Facilități
Acces la facilitățile campingului

TUR VIRTUAL

Cort/Rulotă/Mașină

Iubitori de camping, de munte și de relaxare la aer curat, Camping Dracula pune la dispoziție cel mai bun loc pentru un astfel de sejur!

Camping la cort/rulotă/mașină

25 lei/persoană/noapte

Copii 0-10 ani: GRATUIT

Copii 10-18 ani: 25 lei/copil/noapte

Electricitate

10 lei/noapte/rulotă sau cort
Tariful include: loc de campare, loc de parcare, internet wi-fi, acces la toalete, dusuri, apa calda permanent, loc amenajat pentru gratar, frigider in camping, spatiu pentru servit masa, zona iluminata si protejata cu gard electric.
Tarife suplimentare: 
Rulotă/Camper    - 10 lei/rulota/noapte
Animal companie   - 10 lei/animal/noapte