Cazare Transfăgărășan

Campare pe Transfagarasan
în mijlocul naturii
Camping Dracula este amplasat într-o zonă superbă, înconjurat de măreția pădurilor de brad și de un aer curat de munte, aici v-am pregătit cele mai confortabile spații de cazare de tip căsuță de lemn și un loc întins pentru cei care vor să vină cu cortul sau rulota!

Puteți alege dintre cele două:
sau

Căbănuțe de lemn

Căbănuțele de lemn sunt de 3 tipuri: cu jacuzzi, cu baie proprie sau cu baie comună. Toate acestea sunt mobilate rustic și foarte  confortabile!
16 Sept.-20 Dec. 2020
200 lei/noapte pentru 2 persoane
270 lei/noapte pentru 3 persoane
1 Iulie - 15 Sept. 2020
230 lei/noapte pentru 2 persoane
300 lei/noapte pentru   3 persoane

Căsuță cu jacuzzi

Căbănuța cu jacuzzi este amenajată în stil rustic, aceasta este spațioasă și are dotări moderne precum cadă cu hidromasaj, grup sanitar propriu, minifrigider, încălzire, așternuturi confortabile, pliculete de cafea. De asemenea, vă puteți bucura de o priveliște superbă la munte sau pădure și de liniștea fiecărei seri răcoroase.

Căbănuța cu jacuzzi vă oferă și un minifrigider, un televizor LCD și o terasă perfectă pentru un mic dejun copios sau o cafea în zorii dimineții!

Exista 5 căsuțe cu jacuzzi la Camping Dracula, 3 dintre acestea au pat matrimonial si inca o camera cu o canapea si se pot pregăti pentru 3 persoane iar celelalte 2 sunt pentru 2 persoane.
Facilități

TUR VIRTUAL

Căbănuță cu baie proprie

Căbăuța cu baie proprie are o suprafață de 12 metri pătrați, un spațiu în care sunt încadrate 2 paturi single și dotările standard precum televizor și terasă dar si o baie privată cu duș. Această căbănuță este perfectă pentru cei ce caută un sejur liniștit la munte, aici se pot relaxa pe terasa privată, se pot bucura de o priveliște încântătoare și mai ales pot beneficia de toate facilitățile zonei de camping.

Există 3 astfel de căbănuțe în Camping Dracula, toate amplasate la marginea pădurii, dotate și pregătite pentru cel mai frumos sejur la munte!
Facilități
16 Sept.-20 Dec. 2020
130 lei/noapte pentru 2 persoane

1 Iulie - 15 Sept. 2020
150 lei/noapte pentru 2 persoane

TUR VIRTUAL
80 lei/ noapte pentru 2 persoane
Pentru copii cazați în căbănuțe se percep următoarele tarife:
Primul Copil 0-5 ani: gratis, ceilalți copii achită 25lei/copil /noapte
Copii 5-18 ani: 25 lei/copil/noapte

Căbănuță cu baie comună

Căbănuța cu baie comună este amenajata in stil rustic, aceasta ocupă o suprafață mai mică și este potrivită pentru cei ce fac un simplu popas în zonă sau pentru pasionații de trekking și plimbări pe munte. Aceasta este dotată cu 2 paturi twin sau cu pat matrimonial, cu terasă și televizor. Dispunem de 7 astfel de căbănute pentru cel mai frumos sejur la camping pe Transfagarasan. 

Grupurile sanitare pentru acest tip de căsuță sunt comune și sunt dispuse în apropierea acestora, de asemenea grupurile sanitare sunt dotate cu toalete, dușuri și apă caldă permanent.
Facilități
Acces la facilitățile campingului

TUR VIRTUAL

Loc de Campare pe Transfăgărășan în Cort, Rulotă sau Mașină

Iubitori de camping, de munte și de relaxare la aer curat, Camping Dracula situat pe Transfagarasan pune la dispoziție cel mai bun loc de campare de pe Transfagarasan pentru un astfel de sejur!
Iubitori de camping, de munte și de relaxare la aer curat, Camping Dracula pune la dispoziție cel mai bun loc de campare de pe Transfagarasan pentru un astfel de sejur!

Tarife campare pe Transfagarasan la Camping Dracula

Camping la cort/rulotă/mașină

25 lei/persoană/noapte

Primul copil 0-5 ani: GRATUIT
Urmatorii copii 0-18 ani - 25 lei/noapte/copil

Copii 5-18 ani: 25 lei/copil/noapte

Electricitate

10 lei/noapte/rulotă sau cort
Tariful include: loc de campare, loc de parcare, internet wi-fi, acces la toalete, dusuri, apa calda permanent, loc amenajat pentru gratar, frigider in camping, spatiu pentru servit masa, zona iluminata si protejata cu gard electric.
Tarife suplimentare: 
Rulotă/Camper    - 10 lei/rulota/noapte
Animal companie   - 10 lei/animal/noapte

Vă prezentăm Galeria Foto pentru cel mai frumos 
loc de campare de pe Transfăgărășan